CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, November 26, 2010

One Piece T-Shirt @ Uniqlo Farenheit 88




Kisah ni bermula masa aku balik kampung ngan adik aku pada 5 Nov 2010 ari tu untuk persiapan kahwin adik ngan abg aku..Aneep (hubby) tak dapat ikut sbb keje..nk dijadikan cite aku terbaca kat wall FB dia tulis status "ayang... nak baju nih.." rupenye Co. Uniqlo baru bukak Cawangan kat Malaysia kat Farenheit 88 Bukit Bintang...ada plak jual T-Shirt dari anime One Piece! so aku pun ingat nk wat la suprise sempena birthday dia yg ke 26 pada 17 Nov tuh..google la kat mana kedai tu..pujuk adik suh bawak sbb aku tk tau jalan area Kl..call membe tanya kat mane..bile dh confirm aku pun siap² la untuk bertolak balik ke KL pada petang Ahad tu dengan harapan nk singgah BB dulu beli baju tuk Aneep tuh..

Sampai kat Parking Farenheit 88 tu tepat jam 7.15 malam..berlari² cari kedai tuh sekali tau tak ape jadi???"Harap Maaf bagi memberi keselesaan pelanggan kami untuk membeli belah di Uniqlo, kedai kami akan tutup untuk kemasukan pelanggan pada jam 7.oo Malam!!!" (dia tulis bahasa Ingeris aku tak ingat dh tp lebih kurang gini la ayatnyer) Cis! Hampanya rasa..aku ajak adik aku pergi kat pintu masuk tingkat bawah plak,ada JAGA kat situ..melayu (brader sasa la),aku pun start wat drama..(sambil dukung Auni[anak aku]) 'bang boleh la bang bagi saya sorang je lagi masuk..saya dari jauh ni,dari Pahang bang..saya nk beli satu baju ajer..lau abg tak bagi saya masuk abg tolong la belikan baju One Piece yang ada gambar Luffy besar² kat depan tu..tolong la..' (muke ala² nk nanges,adik aku nk tergelak dah)..Akhirnya aku dibenarkan masuk..yes! yes! yes! Tapi aku je la..adik aku kena tunggu kat luar..tk sempat nk pass Auni so terpaksala aku bawak Auni..

Cari punyer cari aku pun jumpe ngan baju yang Aneep nak tuh..walaupun murah je after discount tapi aku sangat suke cabaran aku untuk dapatkan baju itew.

p/s : tak sempat tunggu Birthday dia,balik tu terus aku bagi..haha dia sangat suke..aku sangat tidak sabar!hee..



2 comments:

^_^NieNa SheNgaL^_^ said...

hahahaha....sgt xboleh blah saat ini..hiks :D

NifHana said...

adik..tau takpe..kekekek