CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, December 13, 2010

Balik kampung..kajang je pun..hehe..

Salam semua..jumaat lepas aku balik kampung husband aku..kat kajang je pun..hanya 20 minit je dari rumah aku kat Putrajaya nih..hihi..kebetulan Sabtu hari tuh 11.12.2010 adalah birthday mak mertua aku(Hjh Zaharah)..so plan kami adalah makan malam sekeluarga untuk sambut birthday pada hari Sabtu malam..unplanned plak malam Jumaat tu sesaje la beli kek untuk makan² dan secara tk sengaja sambut jugaklah beday mak mertua malam tu secara kecil²an dulu sementara nk menunggu esok hari..

kek hari jadi khas dari anak² dan cucu² (Auni dan Adib)..Selamat Hari Jadik Atok!

mak mertuaku memotong kek..

pakaian semua org pakai mana sempat jek sbb sebenarnye aku dh ready tuk tdo..hihi..

ni la yg ada malam tu..ada lagi 3 org lagi sebenarnye dalam family ni..Aki,Maria ngan Adib..diorg kat Nilai..ingatkan dh gi Batu Pahat..tapi takpelah sbb esok tu pun nk jumpe diorg jugak tuk dinner plak..so kitorg makan kek dulu tau..jgn merajuk tau..esok kita jumpe ekk..Auni dah makan kan tuk Pakngah,Makngah ngan Adib..

pas makan kek tu tak ngantuk lagi so decide nk kasi adiah terus..ni along ngan abg shahril bagi wallet Sembonia...

ha yg ni dari aku,Aneep dan Auni..kami bagi blouse kaler purple..bagi aku cantik la..harap mak suke..hehe..

yg ni pulak dari atin..mak dapat kasut baru Sachs..atin kata bagi kasut sebab mak punyer kasut tetukar ngan orang masa kat surau..org lain tuh pakai kasut mak dan tinggalkan kasut yg dh buruk walaupun jenama sama~Scholl..

ni wallet lama mak mertua ku..aku amek gambar bukan sebab ape pun..wallet ni dh buruk sangat dah dan yg bestnye aku la yg bagi wallet ni kat mak mertua aku..so nk bagitau korang mak mertua aku pakai barang yg aku bagi sampai lebam tau..korang ader?? haha..

Auni pun dapat adiah..tak malu btul..Auntie Yong dia belikan mainan pancing ikan ada musik tapi yg ghairah main adalah bapak Auni..hahaha..best woo mainan ni..time aku kecik mane de mainan cani..

esok tu mak dapat lagi satu adiah dari Aki,Maria ngan Adib..diorg bagi blouse jugak..kaler coklat cair..aku nk masukkan gambar Hari Sabtu plak tapi tak gambar dari iPhone..yang gambar² ni dari dslr..tak pandai nk transfer..uwaaaa..korang tau tak? laki aku kata balik karang dia ajar..so pas aku blajar nanti aku update lagi yer...

~END till NOW~

No comments: