CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, December 16, 2010

Cerita Bola..

Salam kawan²..

Semalam korang tgk tak bola Malaysia vs Vietnam..ada pegawai kat ofis aku ni baru balik dari vietnam dia bawak ole² tuk aku dari sana..so aku confius sket ni nk sokong yang mana..hahaha..boleh gitu? takde la..aku sebagai rakyat jati yang lahir,tinggal dan membesar di bumi bertuah ni memang confirm 100% menyokong pasukan Malaysia..walaupun aku tk tgk pun game tu semalam tapi ramai yg update result kat FB termasuklah Mama aku..yehaaa..Malaysia-2 dan Vietnam-0...so kepada pasukan Malaysia korang memang hebat!! Chaiyok! Chaiyok!!..

Dan sempena perlawanan semalam aku saje la nk share dimana laki aku ni dia fanatik sket² kat pasukan MU..dia of course la ada jersey MU kaler Merah yg ada lambang Setan tu kan..hahaha..dan dia dh belikan anak aku jugak jersey Mu tu..ini tidak adil..kenapa dia tk belikan aku sekali..takmo kawan..sob..sob..sob..(entry kali ni tema Merah yer..haha)

Aku nk share sket gambar anak ngan ayah yg sedang berbaju jersey MU itew..so jom layannn..

ha tgk nih..anak ngan bapak je ader baju nih..aku nyer takde..siap laki aku cakap "takyah la pakai baju kaler merah takkan sama ngan jersey kitorg nih"..cisss..sebenarnye aku pakai baju kaler merah tp sebab laki aku kutuk² aku pakai la cardigan itam tuh..wahahaha..

ha ni Auni yg suke sangat lau dapat pakai baju baru..korang cube tgk seluar yg Auni pakai tu..aku beli kat wakaf che yeh kelantan..dia macam seluar lembut yg besar kt bawah tu..cam seluar org dewasa..tapi comel jugak diorg wat saiz kecik..hehe..aku beli RM12..

Auni ngan daddy nyer...esksyen no depa bedua nih..

time tuh nk kuar gi umah Makcik kat Kajang,tgk la gelagat Auni yg tak sabar² nk bejalan..

bapak dia memang suke letak dia kt atas tiang kt sudut dalam lif tuh..pastu Auni suke plak tuh..tak paham..hahaha

lau budak lain mesti dh takut dah kan..tinggi tuh..dia wat relek je..pastu aku nk pegang dia marah aku..siap tkmo turun..aishhh...

ok la..sekian untuk entry kali ni..kat opis dh tak leh bukak FB dah..sib baik blog ni tk kena block jugak..


p/s: aku ingat nk beli jersey MU kt Beijing nanti la..confirm ader yg murah kan..haha..

No comments: