CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, December 13, 2010

Girls Day Out...

Tak sabar sangat nk cerita pasal entry yg berlaku hari Ahad..Entry hari Sabtu blum tulis lagi coz gambar tak dapat di transfer dari hp lagi..so skip dulu ekk..so layan dulu la Entry Girls day Out ni..

Ahad lepas 12.12.2010 aku telah merancang bersama-sama 3 org lagi kawan aku untuk hang out la..dh lama dah tak jumpe geng² kolej nih..aku tetap mengingati hari ni jugak adalah hari jadi Arwah ayah aku..
(mood sedih kejap)..so aku decide gi amek diorang since Aneep dah bagi bawak keta..Auni tinggal kat umah ngan Aneep..happy nyer coz tak sabar nk jumpe memember..ambil Ami Amwirah kat Puchong..then pergi Kelana Jaya amek Nur Zahirah dan Roslinda..so kami adalah berempat pada hari itu..
pilih punye pilih mall mane nk pergi..akhirnya dapat jugak decide~Sunway Pyramid!

sampai awal giler kul 10 lebih..mall baru je nk bukak..haha..excited beb..tgk la parking tu..keta aku jek..haha..amek gmbr tiang parking..balik karang takdola sosat..

sampai² je gi booking tiket wayang Narnia 3D..pergh rm 21 per person..giler la..takmo dah tgk 3D..kah kah kah..pastu memasing perut dh keroncong so ape lagik cari makan la..destinasi seterusnya Kenny Rogers's Roaster..dalam gambar ni adalah Ira..dia sorang jek yg blum kawen lagik dalam kitorg berempat la..bulan Januari 2011 ni majlis kawen dia..

ini Ami & Linda..sweet kan..tapi...


Gila! hahaha...

Ira kan nk kawen bulan 1 ni so dia bagi la kitorg kad kawen dia..jemputan pertama adalah kami..perghh..bangga! haha..

Ira with Linda...

Ira with Ami..
khas tuk korang readers sume..terliur tak? kekeke.. pas makan@menketedarah kami pun terus je lepak² kt situ,borak² sampai la masa dh time tuk gi masuk wayang kul 1.40pm..

nak gi wayang ni..sesat mesat cari wayang..giler besar tempat nih..penat! tapi enjoy!

dah macam gaban..hahaha..
gaban versi 2020..kekeke..

dah abes wayang lari² nk gi solat zohor coz dh kul 3 lebih dah..cari surau pun payah..aishhh..jalan² jugak..solat tetap solat..tapi aku pelik sangat cube korang tgk signage surau tu bukan surau lelaki ke? Ira apsal ko gi surau lelaki ha? hahaha...
pas makan nk lepak kat Tutti Frutti..jap lagi aku cite pasal apo kobondonye Tutti Frutti tu ok..sambil² jalan amek² la gambar sket..

jauh tuh nk cari kedai Tutti Frutti nih..

posing dulu..haha

dah 7 bulan dah Ami preggy...

memang patut panggil mak orang ni!! haha

mom to be..yahoo...

linda ngan handy cam nyer..

dan Linda lagi..suh je posing..dia memang suke..hihi

jauh jalan akhirnya sampai jugak ke Frutti Tutti..kedai frozen yogurt yg sedappp..

jom masuk..

utk pengetahuan korang..kita kena wat sendiri..bukan wat pun..tuang je..macam wat Slurpee kat 7Eleven tuh..

ni la hasilnya..sedap giler!! yang paling menggunung tu aku punye la..RM20.40 hambek ko..haha..timbang ikut gram..segram=RM0.50...ni gambar sebelum makan..tgk kat bawah ni plak..

ha amek ko..abes licin...korang try la..dia masam sebab yogurt kan tapi ianya sangat sedap sekali!!!

haha dapat jugak gambar berempat..sejarahnye mamat keje kedai Tutti Frutti tu dok pandang² aku..so aku pun amek kesempatan la..aku cakap" bang² dari tgk² tu ape kata tolong amek gambar kami ni ha" ..hahahaha...

pas makan tuh balik la rumah..janji ngan Aneep balik kul 5 tapi aku sampai umah dekat kul 7 sbb nyer pas anta Ami kat Puchong aku salah jalan pastu terus lost..bile dh jumpe jalan jammed plak kat bukit jalil..agaknye ada Jom Heboh kot..aduyaiii...

so buat kawan² ku..diriku sangat enjoy hang out ngan kamu semua..lov u all..mmmuahhh...

~END of that Day~

6 comments:

kak heda said...

wah, jd org bujang jap la yer.. cm best jer Tutti Frutti tu.. teringinnya nk pergi.. hehehe..

Anonymous said...

hoyea hoyea sy sgt gumbira juga

MIECAH... said...

AMBOI KAK...best nyer jd orang bujang ni....huhu

^_^NieNa SheNgaL^_^ said...

aiyoo..kuor xajak..isk3...hihihi mane adiah..?? hikhik :p hurrrmm kuor ilut bukit jalil eh ari tu..ptt la mcm nmpak kakak jer kt sane..hahaha..adik g konsert jom heboh :p

~NuR ZaHiRah~ said...

sgt suka gmbar2 tu sume....bestnye ade kamera tu...da rindu kt korang sgt2...uwaaa..jom jln2 lagik!!!

~Suhana~ said...

kak heda:best kak..kat ioi mall pun ader..
miecah:sekali sekala je boleh la..hehe
adik nina:meh dtg umah amek adiah lorr..
iera:best kan..gmbr cam cun jek..hehe..jalan² lagi? JOM!!hehe