CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, December 1, 2010

My Alza Owner's Club (MAOC)



dengan slogan 'Car One Moment,MPV The Next'


cite ni dah lama dah tapi sbb baru buat blog so aku nengok balik gmbr² lama saje je nk share ngan pembaca² sume..kitorg tukar keta bulan 7 ari tuh so join la MAOC nih..dh beberapa kali gi konvoi..best jugak ikut aktiviti konvoi ni lau xde wat pape hujung minggu kan..so nk cite masa bulan puasa ari tuh kami konvoi utk gi bukak puasa kat De Palma Hotel kat Salak Tinggi..so sebelum pape berkumpul dulu kat Wetland Putrajaya...

masa kat wetland ni kena beratur ramai² kereta semua..owner pun kena beratur gak..nampak tak kat hujung tu?? tau tak diorg kena wat pe? nyanyi lagu Negaraku,hihihi..semangat Patriotik! pastu baca² doa sket,briefing sket² sebelum bergerak..

ni kami sekeluarga dengan kereta kami yg tak seberapa nih..hehe..credit to adik nina yg amekkan gambar nih..baju yg kitorang pakai tu baju official MAOC nih..

Auni suke bangat..dia tau pose ajek..hehe..bajet comeii..(tapi memang comei pun..hihi)


ngan adik..merangkap photographer kami untuk hari konvoi tuh..dengan itu buka puasa hari tu ditaja oleh Aneep..hehe..lepas berkumpul ni kami pun stat la gerak khas..

ni la rupenye..nampak cam best kan..ramai betul yg ikut konvoi ari tuh..lau korang yg ade Alza jom la join MAOC kat website nih www.myalza.com...

ni sebelum sampai kat De Palma,singgah jap kat sepang bergambar..syiokk wooo...hehe..rugi tak join..aku ada la tuh dalam ramai² tuh....


so,pendek kata memang best la konvoi hari tuh..dan satu pengalaman baru tuk aku sebab tak pernah pun konvoi² nih..enjoy sangat!

6 comments:

Anonymous said...

hello geng alza.... mcm mana nak jd ahli kelab moac? boleh x sesiapa ajar mcm mana nak daftar? sy kat area sg buloh

Anonymous said...

nama saya arinol 0192663511

~suHaNa~ said...

arinol kalau nk jadi ahli MAOC sila pergi ke website ni http://www.myalza.com/
Yang join ni pun husband saya..semua melalui online je..kalau nk dapat sticker tu sume bleh order n slalunya diorg bagi masa buat T.T tu.. :)

SaRkAt said...

salam, terbaek tu..
kalo ada apa2 nak tanya pasal MAOC/registration ble info saya, jack rasta menerusi sms/ whatsapp

SaRkAt said...

0122498965

~suHaNa~ said...

okeyh no problem.. tq