CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, December 27, 2010

Sunway Lagoon Part 2

Hai korang..tak sangka korang baca jugak entry Part 2 aku ni..terharu ni..aku suke sgt bercerita so sbb tu aku wat blog ni..hari² akak kat opis aku ni kena dgnr cite aku..diorg pun aku paksa suh baca blog aku..haha..sian akak² opis aku..sekarang aku nk cite lagi sambungan dari Part 1 aku kat sunway lagoon..

ini adalah kapal lanun..dimana ianya akan berpusing 360 degree..caye tak?haha..aku tak takut sangat sbb aku suke naik bende camni..enjoy sangat! cume lepas naik tu kepale pening² sket rasa nk muntah..haha..
ha tgk..aku la ada kat dalam tu..laki aku yg amek gmbr nih..tk nampak pun aku sbb tinggi giler..hahaha..actually yg beratur tunggu turn ramai..tapi bile dh dekat nk smpai diorg undur diri sorang²..cuak la tuh..haha..laki aku memang surrender awal dah..tinggal aku,zairi,steph ngan abg faizal je yg kengkonon berani..haha..
tinggi siot..bedebar jantung weh..
time ni dh pegang kuat² dah nih..
lihat la aku tuh..masih sempat angkat tangan wat peace lagik..haha..nampak tak aku kt blakang sekali tuh..pasni pulak kami gi jenjalan kat zoo sunway..selamber je aku panggil zoo..sbb ada banyak binatang..haha..sebenarnye nama tempat tu adalah:

WildLife Park...
disamping itu juga kami pergi ke Jungle Trail...
dan jugak Rimba..so kat bawah ni aku tunjuk sume gmbr binatang yg laki aku snap..enjoy ekk..ade jugak yg aku tak tau nama diorg ape..layan jek la..
burung unta kan? haha aku tk kenal la..
ha ni Beruang..takkan aku tk kenal? hehe
burung ape ekk..korang mesti tau kan..aku lupe la..tapi diorg ni becinta smpai tk sedar gmbr kene tangkap..haha..
ni lagi sorang..mengadap belakang..sombong ekk..



dia ni bile aku dekat dia larik..uwaaa..aku bukan antu la..aku baik tau..

ni harimau kan? rimau ape ekk? apsal la aku bengap sgt nih..
ni takkan tk kenal kot..kawan baik korang kan..haha

aku dan swan..hihi..
ni kucing tau..jenis ape aku dh lupe..
kakak tua..hinggap di jendela..hehe..
eh ni laki aku la..haha..bukan binatang tau..hehe..
kakak tua yg sweet...

harimau ni kandang dia kat awal² masuk je dh nampak diorg..diorg saling sayang menyayangi..

ni beruk albino..nama saintifik tk ingat dah..
iguana..
itu ajer gambar yg aku dapat kongsi ngan korang setakat ni..jumpe kat part 3 nk cerita pasal taman tema air plak..tunggu tau..jgn bosan baca..sekian dulu..

~END for NOW~

No comments: