CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, December 27, 2010

Sunway Lagoon Part 3

Salam..entry kali ni yg terakhir pasal Sunway Lagoon..tak abes² kan..banyak sgt nk share ni..lepas acara² extreme tibelah masanya untuk main air pulak..memang happening sangat la..tp yg tk bestnye kena bukak spec so aku terabun la sekejap..pening jugak la kepala..tapi sebelum main air tu lunch dulu..
kami pilih Restoran ni..Wang~your local cafe..
beberapa menu yg ade kat restoran nih..
ni pulak harga minuman..

dan aku makan set no 4 tuh..
tadaa..sedap rendang nyer...lapar punye pasal abes licin aku makan..
then bermulalah pengembaraan kanak² apabila terjumpe air..hahaha...memang best giler pool² yg ade kat sini...
tak banyak amek gmbr kat air..sbb kamera basah kan..ni pun pakai kamera shakila yg kalis air tu..ada satu kawasan tu diorg wat sebijik cam pantai..siap ade pasir..ada kerusi untuk santai²..pastu ade gelongsor buatan simen..memang syok giler..aku main banyak kali..haha..tp peraturannya sekali turun 4 orang..ade org jaga akan tiup wisel..haha..tak rasa cam pemilihan sukan sekolah ke? tapi aku tetap suke main gelongsor itu..
ini pelampung kami...sewa Rm15..
ni sapa tak tau..hahaha...
nak jugak amek gmbr dalam air..walaupun buruk bebenor tgh menahan nafas..hahaha..sebelah aku ni la shakila..

ha yg ni best..nampak tak scary pun..tapi bile naek scary giler..hahaha...melambung-lambung...cuak jugak...yg jaga game ni dh biasa sgt dah naik benda alah ni so time tukar shift dia malas nk turun tangga tinggi² dia naek je bende ni nk turun bawah..haha..

time ni hujan..dah abes main dah sume game..dh tak larat sgt dah..dari pagi smpai petang..jom balik la...
dah tukar baju dah..tunggu org lain plak siap²..sementara tu amek gmbr dulu..

nk kluar dari situ sama jugak..kena scan kat panel tu..macam yg aku wat tu..pastu korang kena pulangkan balik jam tangan tu untuk dapatkan balik RM10 korang..tapi lau korang taknak ambil Rm10 tu balik,korang boleh tukar jam tu dengan jam yg betul..so harga jam tu RM10 la..aku ngan laki aku decide tukar ngan jam la..so ini la dia jamnyer..
comei tak..hehe..
ok babai sunway lagoon..nanti kami datang lagi...

No comments: