CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, January 10, 2011

AJL 25 9.1.2011- Keputusan Pemenang

Assalamualaikum..

Semalam sape yg tgk AJL 25? aku tunggu depan tv sebab nk tgk Dato' Siti perform..sekali kul 11.40 malam baru dia kuar..ciss..semalam jugak kat channel 813 ada live bola MU vs Liverpool..result 1-0..tapi sian laki aku tk dapat nengok sbb layan bini tgk AJL..haha..Result AJL 25 ok la cume memang tak puas hati sebab Ana Raffali yg menang sebab aku tak paham langsung ape yg dia sebut..sebab tension sgt aku sampai cari lirik dia sbb nk fahamkan ape yg dia cakap tu..tapi dia dh menang sape yg bleh ubah keputusan kan? anggap je la rezeki dia...

update sket la result semalam:

Keputusan Anugerah Juara Lagu AJL 25 Persembahan Terbaik
Faizal Tahir ~Lagu Hanyut~

aku suke sangat Faizal Tahir.. ;p

Keputusan Anugerah Juara Lagu AJL 25 Vokal Terbaik
Hafiz~ Lagu Noktah Cinta~

suara dia sedap..cume rambut je aku tk gemor..

Keputusan Anugerah Juara Lagu AJL 25 Juara
Ana Rafali ~ Lagu Tolong Ingatkan Aku~

memang un'sangka'rable..tak minat.Full Stop!

Keputusan Anugerah Juara Lagu AJL 25 Naib Juara
Meet Uncle Hussain + Black~ Lagu Drama King~

suke Black,tapi suke Lan ngan Meet Uncle Hussain jugak...fening..

Keputusan Anugerah Juara Lagu AJL 25 Tempat Ketiga
Hafiz~ Lagu Noktah Cinta~

dah tentu dapat salah satu award sbb dh menang vokal kan?


p/s: 2 hari lagi...yea!!(nk pergi jalan² kat Beijing) ;p

2 comments:

Rusnah Zamzam said...

Ana tu menang...dah mmg rezeki dier.....kutuk camner pun trophy n duit dier dah genggam....

~suHaNa~ said...

yes maklang..as i told kat atas tu dah memang rezeki dia..so?