CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, January 7, 2011

Anakku yg kaki posing..

Assalamualaikum..

Entry ni pasal anak aku yg suke sgt amek gambar...nama dia Auni Batrisyia..gambar² ni dirakam hari tu masa pergi kawan laki aku bertunang kat kajang..kita suh je dia wat pe sume dia wat..tapi aksi² yg senang je la..kekeke...dia sgt cute(puji anak sendiri haha)...jom layan nk gmbr dia..lau tk suke tgk jgn tgk tau..hehe..lau suke tgk komen la sket..
ni kat dalam lif umah aku..port biasa dia amek gmbr..
nape mesti nk tunjuk jari telunjuk tu? haha..lau kita kata peace dik..ha camtu la dia tunjuk..
hep..ape tgk²?
aku suh dia wat split..time ni dia pun kata kat aku..mama kangkang mama..hahaha..hampeh tul..
adakah saya comey buat muke begini?
mama nk enterframe gak dik..boleh la ekk..kekeke
aku ngan biras aku..cemane plak dia boleh ade kan? sebab yg betunang tu kawan taman laki aku ngan laki dia sekali..ha faham tak? hehe..
antara yg hadir...bayak lagi gmbr tapi malas nk masuk sume..tk penting pun..hehe..
ni penting ni..credit to tunang kawan laki aku ni sbb gambar² kat atas tu sume kat umah dia..hehe..yg baju putih tu la yg bertunang pada hari itew..


Sekian tuk kali ni...babai...

1 comment:

Rusnah Zamzam said...

cute sesangat macam mama `vogue' dier........