CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, January 7, 2011

Restoran Nelayan Tasik Titiwangsa-dibelanja makan..


Assalamualaikum semua...

Tetiba hari tu aku dapat sms dari adik aku.."kak sibuk tak minggu ni..tanya kak ami sekali" ..pasal ape plak minah nih..tetiba tanya soalan camni..kak ami tu bff aku la..rupe² nk banje makan..huhu bestnye!!! Bertempat kat Restoran Nelayan..sebab blanjer:
1)Ami buatkan kad kawen dia F.O.C
2)Aneep amekkan gambar kawen dia F.O.C
3)Aku blanjer pelamin kahwin dia..(nak jugak masuk senarai..haha)

So dh confirm adik pun dh wat booking jumpe la kat Restoran Nelayan Tasik Titiwangsa ahad 1 Januari 2011 ari tuh.. disebabkan dari pagi lagi aku ngan Aneep dah kuar umah pergi umah mak,gi tunang kawan aneep lagi,so kitorg dlm kul 5 dh gerak gi Tasik Titiwangsa(auni pakai baju sama cam entry sebelum ni sebab memang hari yg sama)..sampai dalam kul 6..janji dinner kul 8..so ape lagi jenjalan la jap kat situ..best betul suasana petang kat sana..

Pastu singgah kat tempat racing keter control...bising bunyi keta cam lumba keta F1 plak..hehe..ni ader gambar sket..(laki aku pujuk nk beli gak satu) cett..


salah satu keta yg ader tgh ejas ape ntah la ni..aku tk reti..
laki aku kata ni yg extreme punye sebab tu tak cantik..lalu kat tanah lagi..best woo tengok..hehe

break sket tengok..
jom la tgk..malam pun ade..ada lampu best jugak tgk malam..

adik aku sampai je kitorg pun masuk la Restoran Nelayan..ni je dia letak kat booking table..cet..pastu meja yg dibooking kena carik sendiri..bayangkan beratus meja kena carik sendiri..kah kah kah..hampeh tul servis..seb baik ketam sedap..

kitorg pilih kuah tom yam..sedap!!
ni la tukang belanjer..mekacih dik..next time blanjer lagi ekk..
ha ni ami ngan husband dia ngan amira (adik ami) dah sampai..tapi sori beb kitorg makan dulu..lapar sgt dah..walaupun ami demam teruk tapi dia tetap datang demi menjaga hati adik nina yg nk banjer..hehe..hidup Ami!!
dah abes makan amek gmbr dulu sblm balik..
perempuan² sume..
mak yong dah 8 bulan dah nih...uishhh..basar perut..kekeke..
aku n Auni..
adik nina dan Amran..sayang korang!! tetiba sayang sebab banjer makan..hahaha..

dan kami pun melangkah untuk balik..hehehehe..

Sekian..Selamat Makan...

3 comments:

zaidil akbar said...

huhuhuh.. mengapakah aku tak diundang sama huhuhu... nak makan ketam... wawaaaaa...!!!

Nana said...

aah la kan..adik nina kaya dah skang along..sport rim baru keta dia..hahaha

^_^NieNa SheNgaL^_^ said...

caitttt....hihi along nyer family ramai sgt..along next time hikhik :)