CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, February 24, 2011

Sama hari jadi ngan Auni!!

Assalamualaikum semua...

Lamenyer tak update blog nih..lama sangat dah ni...citer pasal beijing aku sambung nanti la yer..so hari ni nak cerita pasal Birthday Auni Batrisyia yg ke 2 tahun iaitu semalam 23 Februari 2011...Tak buat lagi beday party coz ari keje..n memang xde plan pun nak wat tahun ni,tapi tetiba dapat call dari kakak ipar dia nk wat beday anak² dia ..so ape lagi aku pun joinkan la Auni sekali..hehe..senang kan..so aku decide nk beli kek.dh tempah cupcake spongebob..mesti comel kan..ngan kek ada edible ben 10 ngan disney princess...

Sebenarnye nk cite pasal hari beday Auni..papa Auni xde kt umah sebab ade team building office dia kat kuantan,so sempena beday dak kecik tu aku decide bawak auni gi main kat park ngan banjer baskin robin..so pegi la kami bedua ke Alamanda balik keje patang tu...Auni lau dh dapat main memang susah nk ajak ke tempat lain plak...puas memujuk baru la dia nk beredar..dah la time main kat playground tu dia u'uk..cis..nk kena balik cepat la kasi tukar pampers tuh..

Dan hari birthday Auni tu jugak ade berita yang terlalu menggembirakan aku iaitu kawan baikku iaitu Ami Amwirah telah selamat melahirkan seorg Baby Boy seberat 3.4 kg dengan selamatnye di Kedah..jadi tarikh lahir anak kitorang adalah sama iaitu 23 februari...wah sukenye aku tak terkata...cemane bleh sama ni..kuasa Allah kan...Congrats tu Ami dan Suaminye Azrie..

Jom kita layan gambar pulak la...

kesian main sorang² xde geng..hehe
gembiranya dah tua tahun dah umur Auni..

mama banjer makan baskin robin..Auni suke kan? hehe..pastu kitorg beli kfc plak tapau bawak balik umah...
ni la Ami Amwirah my best fren ketika ni kandungan dia berusia 39 minggu..tunggu hari jek..time ni 18 februari..5 hari pastu dia bersalin..hehe..
dan dia selamat melahirkan anak lelaki yg cute sangat ni bersamaan dengan birthday Auni yg ke 2 tahun iaitu 23 februari 2011...yea..anak kami sama beday..kebetulan kan?
~gambar credit to FB Azrie Rodzi~
hari pertama dia lahir nih..
~gambar credit to FB Azrie Rodzi~
~gambar credit to FB Azrie Rodzi~

ini setelah beberapa hari..nama dia Afif Naufal..comey kan baby ni? aku pun tak dapat jumpe lagi ngan afif sebab ibu dia bersalin kat kedah nun jauh disana...tak sabar nak jumpe..

Ok la setakat ni dulu ekk..nanti crite pasal beday party Auni ngan sepupu² dia plak...daaa..

2 comments:

ShaZNa said...

nana, beday aku 23 januari..sebln seblom beday anak ko..ingat tau.hahahahaha!~

~Suhana~ said...

ceh..ok²..next year aku ingat la..hehe..tahun ni dah lepas dah..kui kui kui..