CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, May 31, 2011

3rd Wedding Anniversary


Assalamualaikum...

Hari ni genap 3 tahun tarikh perkahwinan aku ngan Hanif..yea..dah 3 tahun rupenye melalui alam perkahwinan yg penuh onak duri..cewahhh..bukan senang wooo..org kata 10 tahun pertama jaga² la sbb banyak dugaan akan dilalui..so far aku dh dapat tangani 3 tahun ni ngan jayanya la kan..

Tahun ni jugak bakal tambah sorang lagi anak InsyaAllah..skang dah 26 minggu dah..alhamdulillah..Auni bakal dpt adik..hehe..;p

Celebrate hari ni tak tau lagi..smlm aku beli kek 1 slice jek ingat nk wish kat husband kul 12 mlm tadik..sekali tetido da..so pagi tadi sblm keje aku paksa dia tiup lilin..kekeke...dia pun blur² jek baru bangun tdo..pastu dh smpai ofis baru dia call aku wish happy anniversary..hehe..suke suke..nk masak special tak pandai pulak..so nk wat ape takde planning lagik..

Hadiahnye tahun ni husband aku bawak gi bercuti kat Tioman next week! Yahooo... nanti aku update ekk..cuti tk apply lagik sebookk nk jalan..hehe..

Ok lah..kepada yg wish kat aku terima kasih banyak² ehh..

Sekian..

p/s: I Love You Abdul Hanif bin Ab Rahman n Love You Too My Sweet Auni Batrisyia!

2 comments:

Diyana said...

nana..serius chomey gle gmbr korang 2 yg ade colourful tu..like2.. :)

~suHaNa~ said...

thanks fad..hihi..