CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, May 18, 2011

Hari Ibu

Giler la tk menahan nk tulis blog je ni..keje ade nk kene wat ni..wahai nana stop le berbloging..gi wat keje dulu..cemane tangan ni asyik taip jek...keje oh keje..kejap ekk..ni last ni..betul..
nk citer jugak pasal hari ibu hari tu..tak sambut ngan mama aku pun sbb mama kat koyan nun jauh di pahang..call je pagi tu n wish kat fb jek..tapi takpe kan ma..nanti kita jejalan kat tioman mama blanjer..hehe...

8 Mei tu aku gi smbut hari ibu ngan ibu mertua ku iaitu Pn Zaharah..kitorg gi makan² kat Mid Valley jek..satu femali ade..mun sepupu husband aku pun ikut jugak..kira family lah tu kan..hehe..

sebelum pergi amek gmbr si kecik ni dulu..test pakai kasut clark yg beli masa nk gi Beijing hari tuh..longgar lagi la..kecik betul la kaki auni nih..hehe..

ape kita suh dia wat jek..cam org besoor dah..

disebabkan kasut tu tak muat..papa dia belikan kasut baru kat midvalley tuh..pastu terus pakai..tk nyempat²..kekeke..

posing ngan kasut baru..hihi..ade sale murah sket..brand nike..pattern lama tapi sbb cun sebat jek..cun tak?

ini lah ibu mertuaku..selamat hari ibu mak!

ini pulak gambar mak ngan adib anak laki aku punye abang..so ini la cucu kedua dlm family ni..comey kan adib..

yea makan time @ Kenny Rogers Roaster...my faveret..

ha baju purple tu la mun si sepupu..hehe..dia la banyak tukang amek gmbr kitorg sume..tengkiu mun..jasamu dikenang..

yang ni pulak family potrait..wah bukan senang nk adekan sume org nih...

sekian dulu tuk ari ni..jumpe lagi yer..semangatnye tulis entry² baru hari ni..masuk ni adalah entry kelima ku untuk hari ni saje..hehe...

bubbyee..Selamat Hari Ibu kepada ibu² semua..

~aku dpt hadiah ari ibu jugak -jam fossil..yea! thankss hubby..love you more!!!~

No comments: