CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, May 18, 2011

Nora Elena @ Kasih Yang Suci

Wahai blogger sume..korang tengok tak cite Nora Elena kat slot Akasia TV3 Jam 7-8 mlm...best dohh sbb pelakon hensem²..wahahaa...cite ni adaptasi dari novel Kasih Yang Suci..aku baru je tau sbb tu aku excited bangat cite kat sini..
Nk dijadikan cite aku gi melawat kawan aku baru bersalin kat hospital Putrajaya tadi..aku nampak ade novel tu kat dia..rupenye dia pinjam dari library ofis ni..so pe lagi..skang novel tu ade kat aku dah..yea..malam ni start operasi membaca novel..kepada Auni tolongla mama ehh..jgn kacooo...kikiki..

Nk tgk novelnye cemane klik ni Novel Kasih Yang SUci- Meen Zulaikha


Tu je nk bgtau..love eid n seth..haha..mati aku aneep baca nih...kekeke...

1 comment:

^_^NieNa SheNgaL^_^ said...

nak novel tu..nk bace jugak...abis ckp la..nk pinjam..adik bace 2 ari abes la..nnt abes adik pulangkan..hihi