CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, June 13, 2011

Pulau Tioman


Yea!!ari tu aku kata nk gi Tioman kan...akhirnya berjaya jugak family vacation aku ke Pulau Tioman tuh..sangat besttt dan rasa cam nk pergi lagik..coming soon aku cerita pasal holiday kat Tioman tu eh..baru balik 2 hari lepas tapi masih terasa lagi kepenatannye.. ape pun percutian keluarga yg sangat best lah..kat atas ni gambar masa last day before balik..semua ni adalah family aku kecuali angah aku je tak dapat ikut..

jumpe next entry very² soon..

No comments: