CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, July 11, 2011

Fatin belanjer makan..yea!

Seperti yang dirancang semalam pegi outing ngan Family mertua ku..pergi melawat adik bongsu mak mertua yg balik sini dari Doha..best sbb aku dapat Pashmina yg cun kaler coklat, Auni dapat baju gaun polka dot,n hubby aku plak dapat Jubah..hoi ni pegi melawat ke pegi kutip souvenir?? hehe..actually gi melawat lah kan..dh dapat souvenir tu amek la ape lagik! kekeke..

Pastu pergi hospital Ampang Puteri plak melawat lagi sorang adik mak mertua aku yg admitted sbb kena bisul pastu ade kencing manis plak..kesian Makcik Ani..lau korang selalu kena bisul or luka kecil lmbt sembuh hati² lah sbb itu sebahagian tanda² kencing manis tau..cepat pegi check!

Ok lepas sume lawatan selesai kitorg pun gerak ke destinasi asal iaitu mncari kedai makan untuk dibelanja oleh adik ipar aku Fatin Izzati (yg kecik ati sbb Auni sombong ngan dia) hehe..Fatin 1st time keje..tapi ni pun part time jek sbb dia cuti semester ni..keje KFC..sian penat..last² lepas bnyk choice tmpt makan kitorg makan kat Sup Gear Box Bangi..sgt best! Thanks Fatin for the treat..hehe..nxt tme banje agi tau..

nampak tak tgn aku tunjuk sape tuh..itulah fatin si tukang bayor..hehe..maceh atin..ni sume family mertua aku..tukang amek gmbr adelah mun..thanks mun..

slurppp..hehe..belakon je lebih..tp sedap ar sup nih..korang try lah..harga pun tak mahal sgt..makanan lain pun sedap² jugak..

hehe..ha tu ade gmbr mun..sepupu hubby aku..pakai tudung pink yg ujung skali tuh..selalu jadi cameraman bila kami outing sbb dia duk ngan mak mertua aku so dia pun join jugak..mun best sbb smlm dia mandikan auni..haha..


Auni sebok mengorek..kekeke..

Ok sekian tuk kali ni..smlm mimpi mama..sedih je..kul 6.30 pagi tebangun terus nanges² call mama..pastu tgh hari tadi mama call cakap skrg bulan syaaban arwah kakak aku meninggal bulan syaaban..so mimpi kan mak aku tuh mayb arwah kakak aku suh mak aku ingatkan aku supaya ingat kat arwah..Al-Fatihah untuk arwah kakak aku Siti Salwani dan arwah ayah aku jugak Md Said bin Md Isa..amin..

~sekian~

No comments: