CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, August 15, 2011

Buffet Ramadhan di Nu'In Little Perak,B.B.Bangi (RM33)


sila abaikan mukaku yg sangat tembam itew..9 month ++ pregnant..tunggu hari jek..hee..


Salam semua..

Ari ni nk cite pasal buffet Ramadhan lagi..boleh tak? Kali ni aku berbuka di Nu'In Little Perak pulak yang terletak di Bandar Baru Bangi..senang je nak cari..berdekatan dengan Klinik Az-Zahra/ Klinik An-Nur dan juga Kedai Sukan Al-Ikhsan tuh..

Korang boleh click sini untuk lebih info pasal Buffet kat restoran ni..

Bagi aku restorannya agak sempit sedikit,tapi dia ade sediakan khemah kat luar restoran tu..so seperti biasa kita kena booking awal² lah kan..kemudahan surau juga disediakan jadi tiada alasan untuk tidak Solat Maghrib!

Makanan nye aku suke..sbb masa aku pergi tu ada lauk siput sedut masak lemak ngan patin tempoyak yg sedap! Kuih muih & desert biasa² je cume takde aiskrim..

Ade beberapa perkara yang aku tak puas hati..antaranya:

i) air ade 2 pilihan je time aku pegi tu oren ngan tea o panas..
ii) lau lambat amek lauk belum berbuka lagi dah abes n diorg tak ready pun lauk tambahan..siap cakap lagi 10 minit..what?? sian pada yg tak dapat lauk..aku takpe express..haha..
iii) surau memang ade tapi tmpt amek wuduk campur lelaki ngan pempuan..

aku n biras aku Maria..

my luvly daughter wit 'peace'!

suami ku dan anak buah Muhammad Adib Iqbal yg comeyyy berbaju Melayu..

actually pegi sini berbuka ngan kawan² laki aku geng² Taman Sungai Jelok Kajang..

ha tu je la aku rasa buat kali ni..jumpe next entry nk review pasal Warung Dusun Gear Box Bangi plak..
Assalamualaikum...



4 comments:

roon itawaza said...

rajin yeak hanif bawa nana...sayang yeak???

Anonymous said...

Wow! Finally I got a webpage from where I be able to in fact take helpful data concerning my study and knowledge.


Here is my web site http://trimextrindiet.com

Anonymous said...

It's awesome in favor of me to have a site, which is beneficial designed for my know-how. thanks admin

Here is my web site :: http://slimlipoplusdiet.com

Amy Ismail said...

Terima kasih kerana membuat review tentang restoran kami. Kami bercadang untuk menjemput beberapa blogger untuk menjayakan program kami yang akan datang. Boleh kami dapatkan contact no anda? Sila sms/whatsapp nama, alamat blog & email anda ke 019-6994886 :)