CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, September 28, 2011

Hari terakhir syawal 2011

Salam semua..lama betul tak update blog..busy berpantang n jaga baby baru nie..diam tak diam hari ni dah hari last umat islam beraya eh..

Bagi aku raya tahun ni amat bermakna sbb aku dikurniakan seorang lagi anak 7 syawal ari tu..cume yg tak bestnye aku tk smpt ziarah kwn2 aku n pegi umh tebuka..

Hari ni Aira berusia 24 hari samalah ngan tempoh aku brpntg 24 hari jugak..lagi 20 hari lagi nk abes pntg..chaiyok nana.. hehe..

Aku nk share gmbr Aira 24 hari ngan kakak Auni masa 3 bulan dulu pkai baju sama.. sama tk muke diorg.. hehe..

Yg ni Aira n bawah tu Auni...