CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, May 30, 2012

Perkembangan Aira Natasya

Haii sume..asyik cite pasal anak sulung je kan..skang nk cite pasal anak kedua aku plak si Aira Natasya.. hehe..now dia dh berumur 8 bulan 3 minggu..minggu depan masuk 9 bulan..

So skrg Aira dh boleh berdiri sambil tepuk tangan dia..kita tk payah buat aksi tepuk tangan tu..just cakap tepuk tangan je then dia akan buat..dan dia sgt suke tepuk²..hihi..lau aku kata tepuk muka kakak terus dia tepuk muka kakak..lau kakak dia mood baik oklah tak marah..lau mood tk baik disiku adiknye tu..wahahah..gangster kampung dusun sungguhh..

Aira kuat makan jugak..lau balik nusery tu nangis² ingatkan nape rupenya nak makann..aku slalu masakkan menu dia ptg² lauk biasa lah..ayam + carrot + kentang..lenyek² ngan nasik..selera sungguh la dia..
skang Aira pun dh pndai senyumm..tapi tk bleh tggal sorang mesti nangiss..nk bekepit aje..smpai auni cakap..auni sini,auni sini..mama buat susu je..jap lagi mama datang..wahahaha...pndai jaga adik..muahh auni..

Auni dulu berjalan masa umur 9 bulan..so tgk Aira plak cane..

Aira ngan papa dia..perasan tk kasut Aira tu Ex kasut Auni..hehe..aira jgn marah tau..kasut tu cantikkkk bangat lagi..mahal tau papa beli..hehe..

Aira ngan mama pulak..

Kat Mid Valley ahad ritu tgk pameran mickey..aira behave sgt..gudgirl..




No comments: