CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, June 4, 2012

Our 4th Marriage Anniversary + New Baby

Assalamualaikum..

 31 Mei 2012 hari tu adalah ulangtahun perkahwinan aku dengan Ab Hanif Ab Rahman yang ke 4 tahun..cepat tul masa berlalu..Alhamdulillah banyak dh rintangan dan dugaan yg telah kami lalui..gaduh jgn cakap la..banyakkkk kaliiii sgt..hee..aku memang tk penah mengalah..asyik² laki aku je..aku nk minta maaf n mengaku kesalahan tapi aku ego..huhu..lau aku bersalah aku akan wat² tak tau je pastu terus baik camtu je..husband aku pun dh perasan..harap² aku bleh la berubah..korang doakan yer..

Husband aku pergi kursus time tu tapi dia balik petang hari kejadiaan tu..dia tk sihat..keracunan makanan kt tempat kursus dia tu..dia belikan aku aiskrim magnum ngan fererro roche..hehe..dapppp...adiah lain dia belikan buku novel seindah sakura sempena cerita tu tgh tayang kat TV3.. aku plak belikan dia t-shirt one piece lagik tapi tk muat saiz kecik..haha..aku la yg pakai gamaknye..

Sepanjang 4 tahun kahwin ni kami setakat ni telah dikurniakan 2 org anak perempuan yg comel² belaka..hehe..yg sulung nama Auni Batrisyia dh umur 3 tahun 3 bulan dan yg kedua Aira Natasya baru berumur 9 bulan..kami plan nk ada anak lagi..hopefully pasni dapat baby boy..tp bukan tahun ni tau..sian aira kecik lagi..

New baby yg aku maksudkan seperti tajuk post adalah anak saudara aku yg baru dilahirkan sama ngan tarikh anniversary aku 31 Mei 2012..anak abg aku baby girl lahir kat PPUM berat 3.03 dilahirkan secara normal oleh kakak ipar aku Siti Soleha.. dan nama baby tu ialah Shazia Zahra binti Zahrilizam..dari dia dalam perut lagi kitorg dh panggil dia Rara..lekat dah nama tu..wahahah...aku ngan adik aku pun dh siap² tempah tilam sulam nama baby nk kasi adiah..

Now everyone please meet my beautiful n cute niece Shazia Zahra :)

Achik Nana wit baby Rara

Auni pun amek gambar ngan Rara her new cousin n bakal geng kampung pisang..haha

Rara wit tilam baru pemberian achik nana n maksunye

bestnye bau baby baru lahir..
alamak senget plak gmbr ni..hehe..ni la pakcik rara..achik aneep..


Shazia Zahra Zahrilizam

ait baru aku perasan Aira tkde dalam gmbr ni..shiaannn gi mane la anak mama nih..
ok la korang setakat ni dulu..jumpe lagi di lain entry..daaa...

Assalamualaikum.


p/s: I Love U Abd Hanif till end of my life..muahhh..

1 comment:

Yunus Badawi said...

Tahniah di atas anniversary dan kelahiran baby yg baru tu. Semoga keluarga suHaNa bertambah bahagia.

Berkenaan pertanyaan awak tentang penjualan langsir di Kenanga Wholesale Complex tu, di sana sebenarnya takde jual langsir. Lebih kepada pakaian siap.