CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, October 16, 2012

Aira's Birthday Celebration Part 2


Assalamualaikum semua..post kali ni adalah tentang majlis jamuan kecil² yg telah selamat dilaksanakan 18 Sept 2012 yang lalu. open house kali ni aku gabungkan sekali raya + birthday Aira anak kedua aku yg berumur setahun..jemputan terdiri dari kawan² ngan sedara² serta jiran² dekat umah aku..jamuan mula kul 2pm ke 6 pm..so masa hari kejadian tu hujan sangat lebat (merahmati majlis aku) hehe..jadi semua tetamu sampai dalam lebih kurang masa yg sama..kul 3 lebih..so umah aku sangat la penuh..tapi Alhamdulillah masih ade ruang untuk duduk lagi walaupun atas simen..hehe..

Menu aku pada hari tu ialah Soto, Nasi Lemak, Sate ngan Spagetti..alhamdulillah semua habis..seronok nye masak² lau org makan habis kan? biras aku plak telah buatkan puding yg sedap tuk majlis tu..nama ape puding tu aku pun tak tau..hehe..neway tq Maria..

Masa hari tu aku tk sempat pun nk berborak ngan tetamu² aku..aku sempat jemput diorg masuk n jemput makan je..pastu busy jek dok tambah makanan la,dan macam² lagi la..petang tu jugak masak seround lagik nasi lemak..takut tk cukup makanan..

So goodies bag yg aku buat tu pun telah abes aku agihkan kepada budak² tecik ngan ade jugak dewasa aku bagi jugak..hehe..so ni la beberapa gmbr yg sempat disnap pada hari kejadian..
Cakap pasal gmbr ni aku nk bgtau takde gambar makanan yg aku masak diambilll...huhu...

Banyak² terima kasih aku ucapkan kepada semua yg sudi datang dan juga kepada mak,fatin n munirah yg rajin sangat tolong aku masak..Alhamdulliah nxt year leh buat lagi..hehe..

ni la Maria a.k.a biras aku yg buatkan puding ni :)


Yang ni Kek Aira(nama Aira salah eja patut Natasya) ngan Along(kakak husband aku)..kitorg wat suprise kat along sebab beday dia dekat je beberapa hari sebelum majlis aku ni dibuat..dia pun tekejut..plan oleh aku n husband along..fatin tukang beli kek..hehe..

potong kek time!
my familia (owh deko belakang tu pun aku wat sendiri)
Aira Natasya bersama hadiah² nya..thank to makcik² dan pakcik² yg sudi bagi hadiah :)


femali sebelah husband..mak mertua tk kelihatan pula..

potong kek along a.k.a rohana rahman


 
antara sahabat²ku yg datang..


No comments: