CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, December 6, 2012

Jom Makan Buah @ Putrajaya 2012


aktiviti program tu tk berapa nk clear..tapi aku ade copy paste kat bawah ni antara aktiviti yang ade k..check it out babeh!

Assalamualaikum..
Korang suke makan buah²han tak? Kalau suke moh le g Karnival Jom Makan Buah kat presint 2 Putrajaya.Kat tapak pasar tani tu.Dekat ngan monumen tu.Dekat area Masjid Putra,kat tempat kanival sejuta belia dulu tu...
Karnival ni mula 7.12.12 - 11.12.12 dari jam 10.00 pagi hingga 10.00 malam..

Antara aktiviti menarik yang disediakan (aku copy paste je dari FB Perbadanan Putrajaya :

- Aerobik 1 Malaysia
- Pameran Produk IKS
- Sajian Makanan Popular
- Pameran, Jualan dan Pertandingan Haiwan Kesayangan
- Pameran dan Jualan Produk Florikultur
- Demo Masakan Berasaskan Durian
- Demo Masakan Berasaskan Durian Bersama Syarikat D'King
- Pertandingan Masakan Kerabu Menggunakan Buah-buahan dan Sayuran Tempatan
- Persembahan Band Combo Putrajaya
- Persembahan AqriBand FAMA
- Persembahan Band Tekun Nasional


Kat karnival ni jugak disediakan pakej MAKAN SAMPAI PUAS bayaran dikenakan adalah RM15 per person..agak mahal jugak..aku ingat 5 hengget je..haha..baru nk pegi..pegi jugak cuma part makan smpai puas ni fikir dululah.. 


Antara buah yg diuar-uarkan adalah buah yg aku suka DURIAN...akan dijual dengan harga berpatutan katanya.. lain-lain adalah buah²an tempatan seperti manggis,rambutan dan lain²..

Untuk info lanjut korang pegi FB Perbadanan Putrajaya k.

Jom Makan Buah! 

Wassalam

2 comments:

♥♥ Mama Ash ♥♥ said...

pegi ker kak..?? huhuhu igt nk g... tp xjadi..haha

~suHaNa~ said...

tk pegi pun..hehe..tk sempat la plak..