CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, December 28, 2012

Semakan Keputusan PJJ Uitm Mac 2013

Assalamualaikum...

Seperti semua maklum keputusan PJJ uitm untuk pengambilan Mac 2013 bagi ijazah sarjana Muda dh keluar dah.. Boleh semak kat link SEMAKAN KEPUTUSAN ni..

Korang yg mohon dah semak ke? Aku dah semak dah tadi...keputusan nya sgt menghampakan..permohonan aku TIDAK BERJAYA.. sedihnya... :(

Tapi aku tak akan berputus asa.. Mohon lagi nanti... In Sha Allah...

Kalau korang berjaya selamat menempuh alam belajar semula.. Chaiyok²... N congrats eh.. :)

Sekian dulu.. Mood tk berapa baik di pagi ini... uwaaaaaa....


UPDATE: Aku salah semak..actually result lum kuar lagi.. korang check entry update Semakan Keputusan Uitm Mac 2013 ni ehh.. Sorry reader..







3 comments:

Anonymous said...

Tapi betul ke result 18hb ek.? Kt mane bleh tgk tu.? Xjumpe pn trikh 18hb tu...

Anonymous said...

Saya tgk td keputusan pjj mac 2013 boleh di semak pada 22 jan 2013 ( selasa ). Masih ada peluang lagi..

Anonymous said...

tgk kt sni www.ined.uitm.edu.my/