CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, December 17, 2012

Trip USS (Universal Studio Singapore) 2012 Part 1 -Tiket Murah Online

Assalamualaikum..



Last week aku pegi holiday kat USS.. memang best sangat..entry kali ni citer pasal tiket dulu ehh..

Nak dapatkan tiket harga murah ke USS sila ke FB Rosmanizah Abd Rahman.. aku pun beli dari sini..
Harga yang kakak ni tawarkan adalah :

NON PEAK SEASON**
RM145 Adult (13-59yr)
RM105 Kids (4-12yr)
RM65 Express Pass
RM65 Senior Citizen (60 ke atas)


PEAK SEASON**
RM155 Adult (13-59yr)
RM110 Children (4-12yr)
RM100 Express Pass
RM75 Senior Citizen (60 ke atas)


murah dalam 15-20 ringgit dari beli dengan resort worlds sentosa yg kluarkan tiket tuh..walau x banyak beza but still murah kan?

Korang jangan ragu² beli ngan  kakak ni sebab aku dh beli dan dh pegi pun pada 14.12.2012 minggu lepas. 
Korang email kakak ni kat  Lan_ieza@yahoo.com tunggu dia reply, buat bayaran, n dia akan emailkan tiket kat korang.. tiket tu print je kat A4 paper sebab yg nk guna adalah barcode kat atas kertas tu untuk masuk.. 

Kelebihan beli tiket kat kakak ni :
1) Dh tentu lah Murah!
2) Online je semua..senang!
3) Tak perlu beratur kt kaunter.. terus je masuk! Jimat masa sesangat! (Tiket yg jual kat kaunter ada limit per day tau..so lau xde rezeki korang sia² je pegi tp tk dapat masuk kan)

Ni aku masukkan cth tiket yg aku dh guna ngan bukti aku email ngan kakak tuh.. nk bagi korang pecaya..hehe..
 


ni la tiket nya..simple jek..yg penting nk guna barcode kat atas tu untuk depa scan masa nk masuk..

ni plak contoh email aku ngan kakak tu..korang just print je pdf file yg di attached tu..senang! aku pegi 14.12.12 dapat tiket 13.12.12..sehari sebelum..


So korang pe lagi..jom bawak anak² pegi holiday..memang serious besttt sgt.. walaupun penat..hehe..
Jumpe kat next entry.
Wassalam. :)

No comments: