CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, December 28, 2012

Update : Semakan Keputusan PJJ Uitm Mac 2013

Assalamualaikum..




Eh korangggggg....tak jadi sedihhhhh...sebab keputusan belum keluar lagiiiii sebenarnyaaa....rupanya link tu memang untuk semak cuma tarikh untuk semak akan diumumkan nanti mungkin pertengahan Januari 2013 nanti... aku dh call bahagian uitm yg PJJ tu...sorryyyyyy..aku yang terlebih exited nk semak awal².. nanti aku update lagi tarikh bila boleh semak ehh...

Sekarang ni untuk korang semak adalah Status Penerimaan Dokumen Permohonan Program Sarjana Muda..kan lepas kita isi online kita kena pos dokumen tu kan..so status penerimaan tu la korang bleh semak kat link Semakan Dokumen ni..


Ok sekarang happy balik sudah...status permohonan aku adalah SEDANG DIPROSES... doakan aku dapat korang... :) 

 



Sekian dulu..Wassalam..

16 comments:

Anonymous said...

semakan keputusan status permohonan pada 18/02/2013
Gud Luck!!!

LionHeart said...

sebenar nya tarikh yang betul bile?? betul ke 18/2/2013??? sis saya semak juga td x dapat huhuhu

Suhana Said said...

hai lionheart.. saya dapat info tarikh semak 18 januari tapi takde jugak hari ni..ari tu saya ada call pihak ined tapi mereka bgtau kena tggu pengumuman kat website ined dalam pertengahan bulan januari ni..saya baru check masih belum ada semakan keputusan tu hari ni.. jadi kena tunggu lagi..saya pun bedebar juga ni..

Suhana Said said...

eh betul ke ni? saya call ined mereka cakap tengah bulan satu..lau bulan 2 lambat lagi lah nye nk kena tggu..thanks for info :)

boyzondanet said...

Dh leh check,sy dh print srt twran..Alhamdulillah...try check

Suhana Said said...

ish yeke..nape dia tulis boleh check start 22 jan? saya check tidak berjaya..aduhh sedihnyaaa..

Anonymous said...

Yup mmg tls 22,tp dh leh check...

Suhana Said said...

boleh bagi link untuk check tu tak? lau ikut link yg saya tgk tu permohonan saya tak berjaya lah lau camtu..sedihhh..

Suhana Said said...

boyzondanet awak apply course apa ya? sbb saya dh call ined mereka cakap result tu kluar ikut course..so maybe coure awak yang boleh check hari ni.. kalau tk boleh semak lagi kena tunggu 22 jan jugak..

boyzondanet said...

Sy amk Law...mayb yg len 22 arbln kot

Anonymous said...

22hb......

LionHeart said...

ye saya dapat Law gk... boyzondanet...kita jumpa myb 1 class kot hehe

LionHeart said...

sis Suhana Said mnta course pe

Suhana Said said...

lionheart..saya dapat course sains pentadbiran..selamat menempuh alam belajar sesama k! :)

Anonymous said...

KAK , sy pon ade mohon pjj ni . tp bile chck die ckp tak berjaya . bile sy chck semakan dokumen , ia masih lg diproses . mcmana ye ? adakah sy perlu membuat permohonan baru untuk next intake ye ?

izm said...

Kepada anon diatas,
saya rasa permohonan anda tidak berjaya kerana anda memohon selepas tarikh tutp bagi intake Mac 2013.

Permohonan selepas dari tarikh tutp bermakna hanya akan diproses pada intake ke-2 (tak silap bulan Sept 2013) kelak.

Semoga Berjaya.:)