CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, February 27, 2013

Daftar Mengundi PRU 13

Assalamualaikum..

Tergerak nk buat entry ni sebab kan sekarang dah dekat sangat dah masa untuk PRU kali ke 13 negara Malaysia.. So korang dah daftar mengundi ke belum? Kalau belum dh tk sempat dah untuk PRU 13 ni.. boleh nak daftar cuma untuk mengundi kenalah tunggu PRU 14 pula.. kan dh rugi satu undi..

Kalau nk semak daftar pemilih korang boleh click sini Web Semakan Daftar Pemilih
Masukkan je no IC..kalau korang pun layak mengundi dia akan kluar record not found..
Tapi kalau korang dh daftar dan layak mengundi dia akan kluar penerangan tentang pendaftaran korang..
Boleh juga semak beramai-ramai.. click sini Semakan Isi Rumah

Sebagai orang Islam kita mestilah memilih bakal pemimpin kita yg beragama Islam..
Jadi marilah daftar mengundi.
Undi adalah rahsia.
Hiks..

Sekian dulu.
Wasalam.

No comments: