CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, February 4, 2013

Yeayy Dapat Bercuti Free Kat Macau

Assalamualaikum..

Seronoknya sebab husband baru je dapat lucky draw kat annual dinner office dia pekej percutian ke Macau 3D2N.. Free wehh..syoknyaaa.. cuma kena beli tiket tuk anak² la kalau nk bawak..kalau tk bawak kena cari sape mau jaga..heee... teruja..Macau kata tempat berjudi..ada casino besar².. adehh..cam xde ape yg menarik pun..tapi excited jugak sbb bleh melancong lagi..so tkyah fikir dh nk pergi mana tahun ni..dh dapat tempat. Alhamdulillah..tak sabar nk pergi! Thanks en Hanif sebab nak bawak saya pegi ni.. :)


Ni plak gmbr husband masa dinner yg dapat lucky draw tu..tema dinner Back To Scholl.. husband yg pakai sluar pendek tu..



Sekian dulu..Wassalam.

No comments: