CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, March 15, 2013

Pengambilan Baru Program Sarjana Muda Uitm Sesi Sept 2013

Assalamualaikum..

Kawan²..ari tu ade yang terlepas nak mohon pjj tuk wat degree kat Uitm kan tuk intake Mac 2013?
Ha nah sekarang dh bukak pengambilan tuk intake Sept 2013 plak..
Cepat² mohon sekarang.. tarikh tutup adalah 31 Mei 2013..

Kalau sape² yang nk mohon boleh la pegi ke website ini. Institut Pendidikan Neo (iNed) Uitm.

Ni aku copy paste dari website tu eh..

Pengambilan Baru Program Sarjana Muda iNED(e-PJJ & PLK) Sesi Sept 2013.

Permohonan mengikuti Program Sarjana Muda iNED(e-PJJ & PLK) Sesi Kemasukan September 2013 telah dibuka. Permohonan boleh dibuat melalui atas talian (online).

Klik disini ---->> Permohonan Online Ijazah Sarjana Muda Sesi Kemasukan September 2013 

Pelawaan untuk memohon pengecualian "Yuran Bayaran" melalui Program Mengubah Destini Anak Bangsa (iNED). Keterangan lanjut -->> sila klik disini **untuk staf UiTM sahaja

Tarikh tutup permohonan adalah pada 31 Mei 2013 (Jumaat) dan tarikh akhir penerimaan borang permohonan & dokumen sokongan adalah sebelum 06 Jun 2013 (Khamis).

Kalau ade ape² masalah untuk mohon korang bleh call Ined sendiri ataupun tanya la kat sini kot² aku leh tolong jawab sebab aku telah pun memohon dan sekarang telah bergelar student pjj kat Uitm Shah Alam tu..

Thanks for reading!

Sekian.. Wassalam.


Saturday, March 2, 2013

Karnival Wow! Putrajaya 2013 ape yg best?

Assalamualaikum..

Korang karnival wow kat putrajaya sedang berlansung skrg dr 28 feb hingga 3 mac 2013 kat presint 2 putrajaya..

antara aktiviti yg ade :
- hot air baloon
- Upin & Ipin
- Paintball
- Festival Makanan Antarabangsa
- Go Kart
- Rumah Hantu

Aku dh pegi dah tgh hari tadi..time org laki sembahyang Jumaat..jalan kaki je dari opis aku..hehe..

Yang menariknya aku pergi tu panas terik la sbb tgh hari..haha..banyak jualan biasalah kan..ade gerai2 makan yg bagi korang tester cthnya yakult,meggi dsb..gerai tudung,baju,mainan,produk kesihata sume ade lah..yg bestnya aku jumpe org jual tudung sebijik produk fareeda..sebijik kata kau! rm 80 saja.. pegi cari kat sana kalau nak..

Best ade jual baju upin ipin murah rm10 saje kt booth upin ipin.. aku beli 2.. pastu aku beli keychain kt booth kraftangan comel sgt keychain nama rm 10 juga..

Ha sblm terlupa ade sesi belajar craft,macam canting batik, buat bakul rotan,tuliasan khat dsb..

Dan mcm2 lagi yg ade..pergilah jenjalan kt sana lau ada masa..meriah sket putrajaya..hehe

oklah ni gmbr barang2 yg aku beli tadi..
sekian dulu. enjoy ur weekend everyone!
wassalam