CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, June 5, 2013

Fun time at Kid'z Paradise,The Mines!

Assalamualaikum... 

Banyak kali dh setiap kali pegi the mines si Auni nmpk poster kidz paradise ni n dia mintak nk pergi.. rezeki Auni la sebab hari ni terbuka hati mak ayah dia ni nk bawak..mahal kot..hehe.. harga masuk rm25 lau weekdays, rm38 weekend n public holiday... kat dalam ni wajib pakai stoking, pastu korang yg temankan budak2 pun wajib pakai stoking..lau x bawak bleh beli kt sini rm4! mahal kannn... so jgn lupe bawak stoking lau nk jimat. 

Reason kenapa kena pakai stoking maybe sebab tknk kotorkan tempat ni kowt..

Kat sini ade baby room, ade tempat parents melepak.. sila bawa smartphone atau gadget anda sbb ade free wifi jugaks.. lau haus atau lapar ade jual air n nugget tapi harganya mahal ler.. boleh kluar pstu masuk balik selagi tk tanggalkan tag yg diorg pasang tu..

Tempat ni terletak di Level 4 the mines.. sama level ngan bowling..diorg bleh tolong jaga anak kita tapi kalau tk ramai org je baru boleh.. ade locker berkunci jugak tuk simpan beg dsb.

Ape yg special tempat ni adalah pasir buatan..memang syokkk..tak kotor pun..serious dan selamat..
Korang memang patut bawak anak2 dtg sini sebab anak2 aku sgt enjoy! Jom layan gambar.. 

                                    


     

                                

                               

                                

                      

                   

                    

                   

                                



                               


                                

Sekian dulu... :)
 
 








  


5 comments:

Anonymous said...

Wonderful blog! I fοund it while browsing on Υahοo News.
Do уοu haѵе аny suggestionѕ on how to get listеd іn Yahoο Newѕ?
I've been trying for a while but I never seem to get there! Many thanks

Here is my page - simple wood projects

Hijab Valley said...

Salam sis.. sis ingat x pnh post entry ttg personalized puzzle. Sy nk tnya bpe ye hrga yg sis bt utk 1 puzzle? Tmpoh siap dan owner kucing purple tu prmpuan atau laki ye?

Suhana Said said...

hijab valley : sori baru smpat nk reply.. puzzle yang saya buat tu rm70 satu.. siap dalam seminggu je.. yang buat tu perempuan :)

♥♥ Mama Ash ♥♥ said...

oitttt..best tmpt nih tapi apsal mahal sgt adeh..!!! hihi nnt nk lepak sane la..haha

Anonymous said...

Hi Suhana,
Saya Syafira dari Roots Asia Pacific. nak tanya is it okay for you to share with me your email?
Kinderdijk a child baby product company is organizing an event on 17th October 2013. I was just wondering if you would like to attend? It could be great for you and your children :) Do let me know by emailing me at syafira@rootsasia.com Thank you so much