CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, August 19, 2015

Cara Nak Mohon Cuti atau Tangguh Pengajian PJJ UiTM secara online

Assalamualaikum..

Hai kawan2 pjj semua.. dengarnya student baru pjj nk lapor diri 5 sept 2015 ni ekk? Selamat menjadi student dan geng pjj..hehe

Korang dh sem brape skang? Aku baru nk masuk sem 5 bulan 9/2015 ni.. sepatutnya sem 6 dh..tp aku tangguh pengajian satu semester..kenapa? Sbb pregnant anak no 3.. tgk schedulle final exam sama tarikh due date daa..jd xnak amek risiko kena g exam time dlm pntg aku pun buat keputusan tangguhkan 1 sem..

Sebenarnye kita boleh mohon cuti khas ni jika ade sebab2 yg munasabah..cthnya mcm kes aku ni la kan.. cara2 nya adalah pergi ke website ined..download borang cuti khas..pastu send through email kepada pegawai ined..diorg akan  reply kelulusan kepada korang nnti..owh lecehnye cara ni kan?

Jangan risau sebab utk cuti khas pelajar degree pjj uitm sebenarnya korang bleh mohon online terus.. click sini
http://iis.ined.uitm.edu.my/
Mudah kan??

Lepas dpt kelulusan ni pulak untuk yang dapat tajaan atau pinjaman silalah maklumkan kepada pihak memberi tajaan atau pinjaman korang k.. jangan lupa pulak..

Bila dh cuti nk start class balik rasa mcm malas daaaa..hehe..tak boleh tak boleh! Jangan malas! Kuatkan semangat! Teruskan belajar smpai dpt segulung ijazah..gitu kann.. insyaAllah..

Ok semoga entry ni bermanfaat untuk kawan2 yang nak mohon cuti khas..

*notakaki-arini beday aku yg ke-31.. hehe

5 comments:

bella said...

Hi sis.. saya pun student PJJ UiTM, shah alam..buat PJJ pun asalnya dari baca blog sis..hehehe.. sy nak tnya, mcm mn nak buat payment cuti khas ni?

Una Violet said...

assalamualaikum sis... kalau exam kena ambil di main campus ke?

teravelsokmo said...

nice

BONITEC LOAN COMPANY said...

Apakah Anda membutuhkan pinjaman? Kami adalah Lembaga Keuangan Bersertifikat menyetujui dana untuk semua jenis proyek. Kami pinjaman / penawaran keuangan diberikan pada tingkat bunga rendah dari 2% dan itu durasi pembayaran sangat ramah dan pelanggan nyaman.
Jangka waktu pengembalian adalah dalam waktu 12 sampai 120 bulan dengan masa tenggang 6-12 bulan awal tanpa penalti re-pembayaran.
Kami menyetujui pendanaan untuk sampai $ 100 Juta dan di atas tergantung pada sifat dari bisnis. Hubungi kami hari ini via (bonitecloancompany@gmail.com)
Kami juga memberikan dana untuk ada bisnis dengan tim manajemen yang ada, dengan pekerjaan besar pada Energi, Kontrak Eksekusi, Commercial Real Estate Pembelian, Ekspansi Bisnis, Teknologi, Kesehatan, bayar sewa, pajak, membeli mobil dll
Kami siap dan terbuka untuk memiliki hubungan bisnis yang baik dengan Anda sebagai skema keuangan kami sangat fleksibel dan pelanggan nyaman.
Untuk kemungkinan kerjasama bisnis dan ide membuat keuntungan yang baik dalam usaha apapun, silahkan hubungi kami untuk kami efisien dan sangat handal untuk Tuhan adalah kekuatan kita
kami menjamin untuk meringankan kendala keuangan Anda untuk itu membuat impian Anda datang melalui.
Sekali lagi untuk kepentingan Anda, kami terbuka untuk Anda melalui (bonitecloancompany@gmail.com) dengan syarat dan ketentuan berlaku.

BONITEC LOAN COMPANY said...

Apakah Anda membutuhkan pinjaman? Kami adalah Lembaga Keuangan Bersertifikat menyetujui dana untuk semua jenis proyek. Kami pinjaman / penawaran keuangan diberikan pada tingkat bunga rendah dari 2% dan itu durasi pembayaran sangat ramah dan pelanggan nyaman.
Jangka waktu pengembalian adalah dalam waktu 12 sampai 120 bulan dengan masa tenggang 6-12 bulan awal tanpa penalti re-pembayaran.
Kami menyetujui pendanaan untuk sampai $ 100 Juta dan di atas tergantung pada sifat dari bisnis. Hubungi kami hari ini via (bonitecloancompany@gmail.com)
Kami juga memberikan dana untuk ada bisnis dengan tim manajemen yang ada, dengan pekerjaan besar pada Energi, Kontrak Eksekusi, Commercial Real Estate Pembelian, Ekspansi Bisnis, Teknologi, Kesehatan, bayar sewa, pajak, membeli mobil dll
Kami siap dan terbuka untuk memiliki hubungan bisnis yang baik dengan Anda sebagai skema keuangan kami sangat fleksibel dan pelanggan nyaman.
Untuk kemungkinan kerjasama bisnis dan ide membuat keuntungan yang baik dalam usaha apapun, silahkan hubungi kami untuk kami efisien dan sangat handal untuk Tuhan adalah kekuatan kita
kami menjamin untuk meringankan kendala keuangan Anda untuk itu membuat impian Anda datang melalui.
Sekali lagi untuk kepentingan Anda, kami terbuka untuk Anda melalui (bonitecloancompany@gmail.com) dengan syarat dan ketentuan berlaku.